Geen producten (0)

Privacy en Cookies

BRENDA KOOKT zal de privacy van alle gebruikers van haar website waarborgen en wij zullen ten alle tijdens de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk behandelen.

In deze privacyverklaring vind je een overzicht van de gegevens die worden verzameld, met welk doel, met wie het wordt gedeeld, de bewaartermijn, de beveiliging, cookies en het recht op inzage, wijzigen en wissen van de persoonsgegevens. De verwerking van deze gegevens vallen onder de grondslagen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). BRENDA KOOKT behoudt zich het recht om wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen.

Contactgegevens

BRENDA KOOKT
www.brendakookt.nl
info@brendakookt.nl
KVK: 57438021

Persoonsgegevens

Wanneer je een bestelling plaats via winkel.brendakookt.nl, het contactformulier invult of mailt naar info@brendakookt.nl, wordt er om de volgende gegevens gevraagd:

  • Voor- en achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Betaalgegevens;

Daarnaast worden ook andere gegevens verwerkt zoals:

  • IP-adres
  • Gegevens over jouw activiteiten op de winkel.brendakookt.nl
  • Internetbrowser en apparaat type

Doel verzamelen gegevens

De gegevens worden verzameld en opgeslagen om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en verzenden. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling op. Hierdoor kunnen wij de website persoonlijker maken.

Indien u een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Het delen van persoonsgegevens

BRENDA KOOKT verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Shoppagina is partner van BRENDA KOOKT bij het tot stand komen van deze webwinkel en levert onder andere het format. Bekijk hier de privacy policy van Shoppagina.

Mollie payments zorgt voor de juiste afhandeling van de betaling van bestellingen die bij BRENDA KOOKT worden gedaan. Bekijk hier de privacy policy van Mollie.

Shop United zorgt voor het aanmaken van adreslabels en verzending via PostNL. Bekijk hier de privacy policy van Shops United.

Externe links

Op BRENDA KOOKT vind je ook externe links naar bijvoorbeeld andere websites, social media. Wanneer je op deze link klikt verlaat je de website of wordt er in een nieuw tabblad de pagina geopend. Deze externe websites zullen gebruik maken van bijvoorbeeld andere cookies. BRENDA KOOKT is hier niet aansprakelijk voor en verwijst je daarvoor naar de privacyverklaring of cookieverklaring van de desbetreffende website.

Bewaartermijn van de gegevens

BRENDA KOOKT bewaard je persoonlijke gegevens niet langer dan de verplichte wettelijke termijn, of indien een dergelijke verplichte wettelijke termijn niet van toepassing is, niet langer dan strikt noodzakelijk is voor het realiseren van de doelstellingen waarvoor uw persoonsgegevens werden verkregen. 

Cookies

BRENDA KOOKT maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficie╠łnter te maken. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Uitschakelen en verwijderen van cookies
Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via de browserinstellingen. Je vind dit bij de instellingen direct in je browser. Wanneer je het niet kan vinden, gebruik de ‘Help’ functie in je browser.

Rechten

Te allen tijde heb jij recht op inzage in je persoonsgegevens, maar ook de mogelijkheid om je persoonsgegevens te wijzigen of het wissen van je persoonsgegevens. Je kunt een schriftelijk verzoek indienen om deze gegevens in te zien of ze te wijzigen. Een schriftelijk verzoek kan je indienen door een e-mail te sturen naar info@brendakookt.nl.

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens te wissen, het recht op het beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking ervan, het recht op het overdragen of overdraagbaar maken van jouw gegevens. Hiervoor kan je ook een schriftelijk verzoek indienen door een e-mail te sturen naar info@brendakookt.nl.

Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, mocht je het niet eens zijn met de manier waarop BRENDA KOOKT met de gegevens omgaat.

SSL Certificaat

BRENDA KOOKT maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Hiermee neemt BRENDA KOOKT passende maatregelen om misbruik, verlief, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als je de indruk hebt dat gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door  BRENDA KOOKT verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met mij via info@brendakookt.nl.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met me op zodat ik het een en ander kan toelichten.

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.